Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

30 Mar 2014

Reunion Sekolah Kebangsaan Pulai Chondong, 6 Tekun 2002

Setelah hampir 12 tahun tak jumpa..
Lastly, kami berjaya menyempatkan diri untuk reunion ..
Sedikit intro pasal SKPC 6 Tekun ni..
To be honest, budak kelas 6 Tekun 2002 ni seramai 80 orang semuanya..
Betul ni tak tipu..
Budak kelas kami semuanya 80 orang on if i am not mistaken on that year, we achieve 58 student dapat 5A UPSR...
Means more than half budak kelas dapat straight A's.
Memandangkan ramai bdk kelas yang pandai2 dan bijak2
SO, nak kumpul ramai2 bukan mudah..
Ada yang dah kawen, keje kt luar negeri/negara, belajar and macam2..

Yang dapat kumpul hanya kami..
Wawa, Sabihah, Hasanah, Nazirah, Ainun, Izzati Ghazali, Jannah, Syafirah, Zatul Amali, Faten Nabila, Azmeer, Milan, Apih Husin, Abu, Fendi, Faiz, Fadhil, Fahilmie,Amir Salim and Syazwan
20/80..

Kami menginap di Dee Wana Resort, Tok Bali..

Memang happening and best giler
Macam2 aktiviti kami main.
teringat pulak kenangan kecik-kecik dulu
Zaman dok main kejar2
Bergaduh berebut pensil and mcm-mcm lagi..

A few pictures to share..
Sorry tak ikut turutan..

Kenduri dekat rumah Faten Nabila. Her brother yang kawen.Aten insyaallah bulan 6 nanti.

Kami di pantai irama. tp time ni Hasanah dgn Jannah dah balik
Oh my.. i adore this picture..looks like my wedding except for the scaft i wore

Adorable and sporting girl in da house

My bff ever, Milan . I do mentioned bout him in my previous entry,..


Camp fire.. Jenuh hidupkan api..tp last2 mati mcm tu je..

Permainan kegemaran: biawak vs buaya...

My friends since i am 6 years old.. Ingat lagi zaman kecik2 kami mengaji sama-sama.. 


Still in this condolence mood for the missing MH370

See you and me have a better time than most can dream of, better than the best, so we can pull on through, whatever tears at us, whatever holds us down, and if nothing can be done, we'll make the best of what's around.









Moga kita dapat buat reunion lagi di masa akan datang.
Insyaallah


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...