Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

29 Feb 2012

Akhirnya....


This car...



instead of my dream car...



Jom Sertai Saya Untuk Ikat Perut...



Note: I can't believe what I had done..Whatever it is, I promised myself to get u one day, my dream car ever..;P




Final Semester Schedule..;)

Wawa sudah memasuki final semester..

Ini merupakan jadual Wawa untuk semester terakhir ni..



8.00-10.00
10.00-12.00
12.00-2.00
2.00-4.00
4.00-6.00
AHAD
ADS 553 (B12)

ADM 570
B10



ISNIN



ADS 666
BPMM

SELASA



ADS 555
BPMM

RABU
ADS 656
B15




KHAMIS
ADS 553
B2


ADM 570
C21




Rasa pelik je..
Sebab korang nampak tak banyak lompong-lompong kosong??
tu tandanya Wawa free..

Tapi yang tak best..
Kelas ADS 656 pada hari Ahad ialah pada pukul 8 malam di C7...

heaven kot..!

note; doakan saya untuk final semester..:)

28 Feb 2012

Makan Besar Lagi!!

Rezeki...Rezeki...Rezeki....

Aishhh Alhamdulillah....

Hari ni pun merasa makan besar lagi..

Seperti biasa.."Chinese Style"..

Tp sebelum tu..

Sempat lagi tgk abg-abg polis kita praktis kawad..

Latihan ni sempena Majlis Pembukaan Mesyuarat Dewan Undangan Negeri Kelantan pada 1/3/2012 nanti

Upacara ni bakal dirasmikan oleh Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V..

Nak tengok abg2 ni praktis tak??

Sebelum tu tgk gambar dalam dewan untuk bersidang dulu taw..:P


Dewan kat Kelantan ni antara dewan yang tercantik..see..cantik kan..

Rehersal Kawad



Setiausaha Dewan Undangan Negeri Kelantan, En.Irfan




testing jadi Speaker Dewan..


Kesian akak ni demam..

Kak Darina..She's nice..;P

Ketua Istiadat, Datuk Halim..

Datuk Speaker pun ada kat sini..

Habis tawaf aktiviti kawad ni..
Kami dijemput ke Grand Riverview Hotel
It is like the Farewell Party for me, Kak Ain and Kak Ton...








Our picture with Kak Ton..



Ops kita ada gambar Dewan lagi..


Pintu masuk dewan..






Note: terima kasih kerana raikan kami..
Danke Schon...



27 Feb 2012

I want to do this.........

I have a dream that I always want to achieve..
One of them is this.....


Let me share..




I really wanna be a "worldwide volunteer"

Helping children that need knowledge..
Help to preserve the nature..
Involve in ecotourism..



Everything is "free of charge"

Wanna employ me??


or Wanna join me??

I'll give you this ice-cream....:p

click below for more info...


note : Can I achieve this dream??

26 Feb 2012

Kekasih saya concern pasal saya...;P

Korang taw tak macam mana perasaan kalau dapat mesej dari orang yang kita suka??

Mestilah korang pun taw kan??

Aishhhh..

Rasa gembira gegilaaaaaa...

Rasa nak meloncat sampai ke dinding..........



saya heppyyyyy gila hari ni..

terima kasih awak....

tak sangka awak concern jugak pasal saya...




Walaupun awak sibuk...
Sempat jugak awak kirimkan link untuk saya...


(wink..wink..wink....)



Love you more Jung Gyu Woon....


note: Saya janji akan tonton drama awak ni..Jangan bimbang..Saya tak curang lagi..;P

Special For JPA holders..

Korang pemegang biasiswa JPA tak?
Ada berita gembira Wawa nak share dengan anda semua...

Korang semua boleh goggle "Talent Corporation" then click STAR programme..

STAR apa ni??

Sekolah Tunku Abdul Rahman ker??


Bukan yer kawan-kawan...



Untuk maklumat lanjut..


Sila click

Saya tak nak berpisah dengan awak laaaa....

Minggu ni merupakan minggu terakhir Wawa akan  berada di Kelantan
Next Sunday will be at Merbok.
Again..
Frankly speaking..saya sedih...

boleh tak saya tak mau balik Merbok???
Sebabnya saya ....

saya.....

saya....


pasti...

konfem...

certain...

yang saya akan rindukan awak......

....
...
...
....
....
....
...
...
...



Rasanya awak rindu saya jugak tak??

Tapi....

Sorry ek Choi Hang Wo,

Saya curang...

Saya bukan rindu awak SORANG....

Saya lebih rindukan mereka.....




SALARYMAN CHO HAN JI

arghhhhhhh tekanan...
dah tak bleh nak tgk every week...

sebab kat Kedah takde Astro...


note: Ada sesape taw macam mana nak tgk drama ni online...

21 Feb 2012

Future Plan

Saya dah start merancang utk masa depan
Maklumlah..dah nak habis degree..

Kawan-kawan Wawa pun dah banyak tentukan hala tuju diorang

1) Kerja
2) kawen
3) Sambung master

Among all, Wawa pilih no.3 la..
Nak keje...Macam malas
Nak kawen..Lagi malas
Nak sambung master..Malas jugak..tp better la dr pilihan lain..

Mama pun dah start bising2 suruh sambung belajar.
Katanya kalau dah kawen nanti susah nak belajar
Belajar la tinggi-tinggi
Enjoy puas2..
Kerja elok2..
Pastu baru kawen ek..

Hmmmmm....
Ni rancangan Wawa..

Masters in Social Anthropology at Oxford University



Ni plak kalau korang nak taw lagi banyak pasal course ni
Sila click



Apa pendapat korang??

Course ni sesuai tak dengan Wawa??

Jangan lupa utarakan pandangan anda taw..


Note: orang lain sibuk pasal result final semester 5 esok..
saya pun sibuk jugak..nervous gila..
tp takpela..malas nak pening kepala...
Bak kata someone tu..
"You result does not reflect you"
Thanks for the advice.
Biarpun dia sikit pun tak kurangkan kebimbangan Wawa...


20 Feb 2012

Aku dan isteri-isteriku..


gambar hiasan semata-mata..ini bukan kisah Salih Yaacob..hehe

Cerita menarik untuk dikongsikan dengan reader2 tersayang..
Moga mendapat manfaat dari bacaan ni..

Kisah mengenai "aku" dan 4 orang isteriku..

Nak taw lebih lanjut??

sila click..



Dah habis baca tak??

Apa pandangan anda??

Adakah anda jugak seperti "aku" yang selalu mementingkan keduniaan yang tidak mampu membawa "aku" ke mana-mana??

adakah anda jugak kurang "menjenguk" isteri pertama/ amal anda??

Sama-samalah kita memperbaiki diri..

Insyaallah mudah-mudahan kita bahagia bersama keempat-empat "isteri" kita..

note: cerita yang memberi kesedaran




Lelaki memang tak pernah cukup dengan sorang..
Mampu dan adil keeee???? ( eh tetiba..lari topik..jangan mara ye..)

16 Feb 2012

Kembara IKS DUN Pasir Pekan

kalau 14 Februari sibuk dengan valentine.. Hari Suami Isteri...
15 Februari, Wawa ada Outdoor Task..

Kembara IKS DUN Pasir Pekan..

Tentatifnya:

10pg: Lawatan Ke Bengkel Pertukangan Perak
12tgh: Lawatan ke Bengkel membuat dodol
2.30 ptg : Perusahaan kerepek di Teluk Renjuna
Majlis Penyampaian peralatan membuat kelepek
RIVER CRUISING (plg best)

nah..tgk jela gambar...

Ni dekat perusahaan buat dodol


Try sket..

Nilah dodol..perlu di kacau selama 5 jam

River cruising..

Dah tiba di Teluk Renjuna


Wife Dato Ahmad...

Bersalaman dengan Datin


Perusahaan buat kerepek




note: excited first time naik bot..
Dapat bekalan dodol dan kerepek free..;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...