Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

30 Oct 2010

Proud To Be Kelantanese!!






Akhirnya Piala Malaysia berjaya dijulang oleh Kelate..
Biarpun pada mulanya sy umpama tidak percaya kelantan boleh mencapai kejayaan ni..
honestly, selepas tgk permainan antara Kelantan V Kedah,
Kelantan hanya menang tipis..
Di awal match, sy tidak mengharap apa2..
namun, perasaan bangga tetap ada kerana kelantan sudah berjaya ke separuh akhir..

Walau bagaimanapun, tahniah kepada REd Warrior..
Kalian telah menunjukkan prestasi yang cemerlang
banyak perubahan yang diberikan....
Sekali lagi tahniah..


Saya mewakili kesemua rakyat kelantan ingin mengucapkan tahniah kepada pasukan kelantan..
U deserve this win..

16 Oct 2010

tlg la cari moni............


rinduu sgt kucing kami
moni hilang semalam..
ada sape2 nampak x???


tlg la hantar balik!!!!!!!!!!



Kami ke Muzium Lembah Bujang...16/10/2010












Biarpun sudah hampir menamatkan 3 semester di UITM Kedah....
ni baru kali pertama kami menjejakkan kami ke Muzium Lembah Bujang...
best sangat..
Thanks to madam faridah kesayangan kami..ops...Datin Faridah Hanim sebab belanja kami makan pizza..........sayam puan sangat2..
sy,hanim,jannah, ayu n aizat fikri ke muzium selepas ke rumah madam statistik kami..
ni lah kenangan indah kami bersama....






4 Oct 2010

Miss all of them..




The month of September...........

The month that i feel loss.....

15 September....i miss papa so much......




My dad..Zulkifli Bin Hussin
Kembali ke rahmatullah pada 15 Ramadhan 2008..
pada jam 3 ptg
Semoga allah mencucuri rahmat keatas rohnya...





ni merupakan anak kucing yg sy bela..kesian dia xde mak..
saya jaga dia..suap dia susu..tidurkan dia..sampailah satu saat saya terpaksa tinggalkan dia kat umah sebab sy nak g blaja...

hurm tragis sgt....dia mati dah...
ahmad tertindih dia waktu tido...
kesian dia..

I reallly2 miss them a lot........




final oh final..

pejam celik pejam celik...

final exam for part 3 sudah semakin dekat..

habis je final..

saya bakal menjejaki tahun keempat..

Ijazah Sarjana Muda Sains Pentadbiran dan Pengajian Polisi....

sebelum tu..inilah dugaan yg harus ditempuhi...


Selasa 26/10/2010 9.00am-11.00am CTU 553

Khamis 28/10/2010 2.15pm-5.15pm LAW503

Ahad 31/10/2010 9.00am-12.00am ADS 402

Rabu 3/11/2010 2.15pm-5.15pm ACC 280

Isnin 8/11/2010 2.15pm-5.15pm PRO 458

Khamis 11/11/2010 2.15pm-5.15pm ADM 551


SELAMAT BERJUANG KEPADA SEMUA BAS PART 3....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...